کیک شکلاتی خوشمزه به همراه طرز تهیه آن و همچنین خواص عالی کاکائو

0

کیک شکلاتی یکی از خوشمزه ترین و همچنین پر طرفدار ترین نوع کیک است چرا که از بچه ی کوچیک تا یک انسان بالغ از خوردن کاکائو هیچوقت سیر نخواهند شد.سایت فور کافی این مبحث شیرینی پزی را به شما دوستان تقدیم میکند

کیک شکلاتی

کیک شکلاتی را چگونه پخت کنیم

مواد لازم برای کلوچه شکلاتی :
کره ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ۶۵ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری

کیک شکلاتی

طرز تهیه کلوچه شکلاتی :

کره را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر آب کنید. شکر، پودر کاکائو و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.

تخم مرغ ها و آرد را اضافه کرده و هم بزنید.

قالب را با کره چرب کنید. خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت ۴ الی ۵ دقیقه در مایکروفر در درجه بالا قرار دهید.

خواص جالب کاکائو برای بدن انسان

آنتی اکسیدان قوی موجود در دانه‌ی کاکائو، فلاوونوئید می‌باشد. مواد آنتی اکسیدانی شامل ویتامینC، ویتامینE، بتاکاروتن و… هستند که می‌توانند مانع وقوع بیماری مثل سرطان وبیماریهای قلبی و عروقی شوند.

یک تحقیق نشان داد که 2 ساعت بعد ازخوردن کاکائو سطح فلاوونوئیدهای خون افزایش می‌یابد. تحقیق دیگری بیان کرد که 6 ساعت بعد ازخوردن کاکائو، همان اثرات آسپرین در جلوگیری از لخته شدن خون درفرد به وجود می‌آید.(گاهی آسپرین در بیماریهای قلبی، برای جلوگیری از لخته شدن خون توسط پزشک تجویز می‌شود)

هرگاه در بدن،LDL- کلسترول مضر (یکنوع چربی خون مضر) بهLDL اکسیده، تبدیل شود می‌تواند در سرخرگ ایجاد پلاکت وگرفتگی کند. این مطالعات نشان داد که فلاوونوئید موجود در دانه‌ی کاکائو، از تبدیلLDL کلسترول مضر بهLDL اکسیده ممانعت و در نتیجه مانع گرفتگی رگ‌ها می‌شود. همچنین یک سوم چربی کاکائو را، اسید چرب اولئیک تشکیل می‌دهد که یک اسید چرب غیر اشباع است و در روغن زیتون نیز وجود دارد و برای بیماری قلبی- عروقی مفید می‌باشد.

فلاوونوئیدها غیر از کاکائو، در انواع توت، انواع فلفل، هویج، گوجه فرنگی و بسیاری از مواد غذایی دیگر یافت می‌شوند. کاکائوی خالص و تصفیه نشده، تلخ مزه است که تولید کنندگان برای تهیه شکلات کاکائویی و بهتر شدن طعم تلخ کاکائو، مقدار زیادی شکر و روغن به آن اضافه می‌کنند در نتیجه با خوردن شکلات کاکائویی مقدار زیادی انرژی اضافی دریافت می‌کنید که برای بدن نیاز نیست و ممکن است شما را برای ابتلاء به بیماریهای قلبی مستعد کند. همچنین شکر و روغن خواص آنتی اکسیدانی کاکائوی خالص را از بین می‌برد.

گردآورنده:http://www.4coffee.ir

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.