غذای مانده چه نوع غذایی است و تا کی میتوانیم یک غذا را در یخچال نگه داریم

0

غذای مانده یکی از بدترین نوع غذا است حال چه نوع غذایی مانده حساب میشوند  ، غذایی که درون یخچال قرار بیرد و غذایی که از صوپر مارکت ها خریداری شود جز غذای مانده حساب میشود که باید حتما درون آب پوش به مدت 20 دقیقه پخته شود تا میزان سم درون ان کم شود .سایت فور کافی این مبحث آشپزی را در اختیار شما قرار میدهد

غذای مانده

غذای مانده را نخورید

• ﭘﯿﺘﺰﺍ

ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻣﺎﯾﮑﺮﻭﻓﺮ، ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮ ﯾﺎ ﻣﺎﻫﯿﺘﺎﺑﻪ ﺭﻭﯼ ﮔﺎﺯ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ ﺩﺍﻍ ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺯﯾﺮ ﻧﺎﻥ ﮐﻤﯽ ﺗﺮﺩ ﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﭼﻨﺪ ﻗﻄﺮﻩ ﺁﺏ ﺭﻭﯼ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ، ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﭘﻨﯿﺮ ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﺑﺨﺎﺭ ﺁﺏ ﺷﻮﺩ.

• ﺫﺭﺕ ﮐﺒﺎﺑﯽ

ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻡ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﺭﺕ ﮐﺒﺎﺑﯽ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺏ ﮔﺮﻡ ﻓﺮﻭ ﺑﺒﺮﯾﺪ.

• ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺳﺮﺥ ﺷﺪﻩ

ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺳﺖ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻤﯽ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺭ ﻣﺎﻫﯿﺘﺎﺑﻪ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ.

• ﺍﺳﺘﯿﮏ

ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻢ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺩﺭ ﻣﺎﻫﯿﺘﺎﺑﻪ ﺣﺎﻭﯼ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﻤﯽ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﮐﻤﯽ ﺳﺮﺥ ﺷﻮﺩ.

غذای مانده

چند نکته بسیار مهم در مورد غذا
نحوه نگهداری غذا در یخچال

اگر غذا با حجم زیاد وارد یخچال شود، قسمت های مرکز غذا نمی توانند به همان سرعتی که اطراف غذا سرد می شود. خنک شوند.گرم ماندن قسمت های مرکزی درطولانی مدت سبب می شود شرایط برای تکثیر میکروارگانیسم ها و تغییرات آنزیمی درمواد غذایی فراهم شود. البته تغییرات آنزیمی با توجه به نوع مواد غذایی، مختلف و متفاوت است اما به هرحال گرما هم واکنش های آنزیمی را تسریع می کند و هم سبب سریع تر شدن رشد و نمو میکروب ها می شود.

غذاهای مانده در یخچال را فقط یک بار گرم و مصرف نمایید و آنچه پس ازگرم و مصرف کردن باقی می ماند را به هیچ وجه مجددا برای مصارف بعدی نگهداری نکرده و در یخچال یا فریزر نگذارید. وقتی غذا پخته شد و دمای آن درمحیط به مرحله قابل تحملی رسید در آن را ببندید و سریع دریخچال بگذارید.
نوع ظرف

نوع ظرفی که غذا درآن در یخچال نگهداری می شود نیز از نظر واکنش های شیمیایی که بین غذا و ظرف رخ می دهد، اهمیت دارد. به طور مثال، روکش آلومینیومی برای مواد غذایی اسیدی مثل غذاهای حاوی رب گوجه مناسب نیست.

مصرف غذاهای مانده باعث بروز بی حالی و تهوع در افراد می شود. علاوه بر این، بررسی پژوهشگران حاکی از آن است که غذاهای مانده و کنسرو شده موجب پیری بدن می شوند.

نگهداری مواد غذایی اسیدی و ترش در داخل ظروف روحی یا رویی نیز سبب خوردگی و تجزیه آنها می شود به عبارتی آلومینیومی که دراین ظروف وجود دارد وارد مواد غذایی می شود بنابر این استفاده از این ظروف برای نگهداری مواد اسیدی مناسب نیست. براساس تحقیقات انجام شده در زمینه ظروف روی که آلومینیوم در آن ها به کار رفته، مشخص شده است که مصرف آلومینیوم در بلند مدت سبب ابتلا به آلزایمر می شود. بنابر این به جز این مورد، استفاده از ظروف رویی اشکال دیگری ندارد.

با دقت در ظروف روی که جهت نگهداری آب لیمو یا ماست استفاده می شوند، درمی یابیم که بعد از یک یا دو روز ظرف سیاه می شود چرا که نگهداری مواد اسیدی مانند که آب لیمو و ماست دراین ظروف سبب خوردگی ظرف می شود بنابر این استفاده از مواد اسیدی هم ظرف را خراب می کند و هم آلومینیوم را وارد مواد غذایی می کند.

گردآورنده:http://www.4coffee.ir

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.