سه شنبه 30 آبان 1396
خانه » کافه داری » نوشیدنی ها » قهوه » طرز تهیه قهوه ترک با شیر و بی شیر

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و بی شیر

قهوه ترک یکی از مهمترین نوشیدنی های ترکیه و نشان دهنده فرهنگ مردم ترکیه است. این قهوه در کافی شاپ ها به فروش می رسد ، ولی شما میتوانید خودتان ان را در منزل تهیه کنید. قهوه ترک هم با شیر تهیه می شود و هم بدون شیر. در این بخش از سایت فرکافی طرز تهیه قهوه ترک با شیر و بدون شیر را برای شما بیان میکنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر ادامه مطلب را مطالعه کنید.

 

طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

وسایل لازم برای تهیه قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

قهوه جوش ترک : بهتر است از جنس مس و با دهنه ای باریک باشد.

پودر قهوه ترک : قهوه شما باید حتما بسیار نرم آسیاب شده باشد تا شبیه پودر کاکائو شود.

آب : بهتر است از آب مجدد تصفیه شده و یا آب معدنی استفاده بکنید!

شکر : شکر هم به قهوه طعم می دهد و هم باعث غلیظ تر شدن و در اصطلاح مربایی شدن هر چه بیشتر قهوه ترک خواهد شد.

منبع گرما : چه از شعله گاز استفاده میکنید و چه از اجاق برقی باید بدانید که در هنگام تهیه قهوه ترک باید شعله تان کم باشد.

فنجان : بهتر است از فنجان‌های چینی مخصوص قهوه خوری استفاده کنید.

طرز تهیه قهوه ترک

وقتی که وسایل بالا را اماده کردید به ترتیب زیر قهوه ترکتان را تهیه کنید.

۱- در اولین مرحله از طرز تهیه قهوه ترک باید میزان اب را اندازه بگیرید. برای اینکار کافیست به اندازه فنجانی که میخواهید به مهمان ها قهوه بدهید برای هر نفر یک لیوان اب در قهوه جوش بریزید. یعنی مثلا برای 4 نفر 4 فنجان اب لازمست.

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

۲ – همچنین برای هر نفر یک قاشق مربا خوری سر پر قهوه ترک درون قهوه جوش بریزید. اگر قصد دارید قهوه تان برای همه شیرین باشد باید از همان اول بعد از اضافه کردن قهوه شکر را هم به قهوه جوش بیافزایید. در غیر اینصورت شکر را در شکرپاش ریخته  و کنار فنجان های قهوه نزد مهمان ببرید.

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

۳ – به گزارش سایت فرکافی وقتیکه پودر قهوه ی ترک و شکر را ریختید باید انها را در قهوه جوش حسابی با هم ترکیب کنید.

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

۴ – اکنون شما باید قهوه جوش را به روی شعله ملایم بگذارید و صبر کنید تا جوش بیاید. شاید اینکار حدود ۳ الی ۴ دقیقه زمان لازم باشد. اما باید حواستان به قهوه جوش باشد و ان را فراموش نکنید. چون وقتیکه قهوه دم می‌کشد کف کرده و بالا می آید. این کف و  فوم تیره که روی سطح قهوه ایجاد می شود برای سرو رسمی و فروشگاهی قهوه ترک خیلی مهم میباشد.

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

۵ – در مرحله بعدی قهوه جوش را از روی گاز بردارید تا کمی  کف یا فوم روی آن پایین بیاید. یاداوری میکنیم که اگر می‌خواهید قهوه تان غلیظ تر شود قهوه جوش را باید حدود ۱۰ تا ۲۰ ثانیه دوباره بر روی شعله بگذارید تا مجددا کف کند و بالا بیاید .

سپس ان را برای چند ثانیه از روی شعله گاز بردارید تا فوم فروکش کند. این کار را می‌ توانید ۱ الی ۳ بار دیگر انجام دهید تا میزان غلظت قهوه تان به حد دلخواهتان برسد.

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

۶ – وقتیکه به غلظت مورد نظرتان رسیدید ، کمی از کف یا فوم روی سطح قهوه را به وسیله یک قاشق مربا خوری درون هر فنجان ( فنجانهایی که برای مهمان در نظر دارید ) بریزید.

سپس قهوه جوش را بردارید و از کنار فنجان شروع به ریختن قهوه بکنید تا فنجان پر شود . برای سایر فنجان ها هم همین کار را بکنید. یادتان باشد همه فنجان ها باید به یک اندازه پر شوند.

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

 

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

نکته :

قهوه جوش مسی برای دم کردن قهوه ی ترک مناسب تر است. برای دم کردن قهوه ترک از آب سرد استفاده کنید. همچنین تاکید میکنیم حتماً از قهوه ای که کاملاً نرم آسیاب شده است استفاده کنید.

۴ – برای دستیابی به بهترین طعم و عطر سعی کنید از قهوه های عربیکا استفاده نمایید و یا از ترکیب های قهوه ای که بیشترین درصد تشکیل دهنده آن قهوه عربیکا باشد .

بیشتر بدانید : تفاوت انواع قهوه ها و طرز تهیه

طرز تهیه قهوه ترک با شیر

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر
مواد لازم برای تهیه قهوه ترک با شیر

شیر …………… یک فنجان

خامه نه چندان غلیظ ………. یک فنجان

قهوه آماده پودر شده ……… 3 قاشق سوپ خوری

آب جوش ……………………… دو فنجان

طرز تهیه قهوه ترک با شیر

برای تهیه قهوه با شیر کافیست شیر و خامه را روی شعله ملایم با هم مخلوط کنید تا کاملا گرم شود. در همین حین، قهوه را در آب جوش حل کنید.

در بخش بعدی باید شیر و خامه را خوب هم بزنید تا کف مانند شود. هنگام سرو کردن، قهوه و مخلوط شیر را همزمان با هم داخل فنجان ها بریزید.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت فرکافی درباره طرز تهیه قهوه ترک باشیر و بی شیر تقدیمتان کردیم بهره کافی را برده باشید. سعی کنید دو مدل را در منزل تهیه کرده و برای پذیرایی از مهمانها استفاده کنید.

 

[kkstarratings]

(No Ratings Yet)
Loading...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *