سه شنبه 30 آبان 1396
خانه » تغذیه و آشپزی » طرز تهیه سوت لاچ یک غذای ترکیه ای

طرز تهیه سوت لاچ یک غذای ترکیه ای

طرز تهیه سوت لاچ

مطلب آشپزی زیر طرز تهیه سوت لاچ که یک دسر و یا غذای معروف ترکیه ای میباشد را برایتان قرار داده ایم سوت لاچ یک شیر برنج معروف ترکیه ای میباشد برای خوش عطر شدن این شیر برنج میتوانید از وانیل استفاده کنید.

طرز تهیه سوت لاچ یک غذای ترکیه ای
طرز تهیه سوت لاچ

مواد لازم برای طرز تهیه سوت لاچ :

 برنج  نصف پیمانه ی پلوپز
شیر  4 لیوان
شکر  یک لیوان
 وانیل  یک بسته
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
آب یک استکان برای حل کردن نشاسته ذرت

 

طرز تهیه سوت لاچ :

من از شب قبل این مقدار برنج را خیس کردم و بعد برنج را گذاشتم با آب زیاد حسابی بپزد و له له شود و تقریبا خمیر مانند شود و هیچ آبی باقی نماند و سپس 4 لیوان شیر را اضافه کردم به اضافه یک لیوان شکر می گذاریم تا بجوشد و کمی از مقدار شیر کم شود اگر بگذارید زیادی قوام بیاید سوت لاچتون خیلی سفت می شود ولی به نظر من بهتر است نصف شیر بماند.

طرز تهیه سوت لاچ یک غذای ترکیه ای
طرز تهیه سوت لاچ

سپس وانیل را هم اضافه می کنیم و سپس یک قاشق نشاسته ذرت را با زرده تخم مرغ و یک استکان آب مخلوط می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و بعد از کمی جوشیدن داخل این ظروف سفالی مخصوص ریختم (با این کاسه های من 4 یا 5 تا می شود )

و بعد داخل سینی فر کمی آب می ریزیم و کاسه ها را پر کرده و می چینیم داخل آن و بعد با دمای 180 درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم و بعد گریل را روشن کردم تا روی آن طلایی تیره شود و اگز دوست داشتید روی آن را با پودر مغزهای دلخواه تزئین کنید.

این سوت لاچ بسیار خوشمزه است امتحان کنید.

 

منبع : http://www.4coffee.ir

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه کوفته بادمجان که برای علاقمندان به بادمجان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *