سه شنبه 30 آبان 1396
خانه » تغذیه و آشپزی » طرز تهیه صفیحه یک غذای عربی تند

طرز تهیه صفیحه یک غذای عربی تند

طرز تهیه صفیحه عربی

مطلب آشپزی زیر قصد دارد یک غذای حدید و بسیار خوشمزه عربی را برای شما قرار دهد طرز تهیه صفیحه عربی نام این غذای مشهور و بسیار تند میباشد که در مدت زمان 20 دقیقه و براحتی هرچه تمامتر تهیه میگردد توصیه میکنم که حتما این غذا را در منزل تهیه نمایید و از تندی این غذای عالی لذت ببرید.

طرز تهیه صفیحه یک غذای عربی تند
طرز تهیه صفیحه

مواد برای تهیه صفیحه غذای تند و مشهور عربی :

 گوشت چرخ کرده  500 گرم
 پیاز (نگینی خرد شده) 1 عدد 
 گوجه فرنگی (نگینی خرد شده) 1 عدد 
 فلفل چیلی کوچک (خرد شده)  1 عدد
جعفری (خرد شده) یک سوم پیمانه
خلال بادام 2 قاشق سوپخوری
رب انار 1 قاشق سوپخوری
پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز یک سوم قاشق چایخوری
پودر زیره یک سوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نان پیتا 4 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه صفیحه :

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود. و بعد آنرا کاملا طلایی و سرخ کنید

گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کاملا سرخ و پخته شود

 

طرز تهیه صفیحه یک غذای عربی تند
طرز تهیه صفیحه عربی

فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا همه مواد عطر و بوی یکدیگر را بخود جذب کند

 

مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید و کاملا یکدست پهن کنید . سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید. بعد از پخت آنرا از فر خارج کرده و در یک دیس بسیار زیبا آنرا تزیین نمایید.

 

منبع : http://www.4coffee.ir

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه کوفته بادمجان که برای علاقمندان به بادمجان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *