طرز تهیه صفیحه یک غذای عربی تند

0

طرز تهیه صفیحه عربی

مطلب آشپزی زیر قصد دارد یک غذای حدید و بسیار خوشمزه عربی را برای شما قرار دهد طرز تهیه صفیحه عربی نام این غذای مشهور و بسیار تند میباشد که در مدت زمان 20 دقیقه و براحتی هرچه تمامتر تهیه میگردد توصیه میکنم که حتما این غذا را در منزل تهیه نمایید و از تندی این غذای عالی لذت ببرید.

طرز تهیه صفیحه یک غذای عربی تند
طرز تهیه صفیحه

مواد برای تهیه صفیحه غذای تند و مشهور عربی :

 گوشت چرخ کرده  500 گرم
 پیاز (نگینی خرد شده) 1 عدد 
 گوجه فرنگی (نگینی خرد شده) 1 عدد 
 فلفل چیلی کوچک (خرد شده)  1 عدد
جعفری (خرد شده) یک سوم پیمانه
خلال بادام 2 قاشق سوپخوری
رب انار 1 قاشق سوپخوری
پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز یک سوم قاشق چایخوری
پودر زیره یک سوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نان پیتا 4 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه صفیحه :

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود. و بعد آنرا کاملا طلایی و سرخ کنید

گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کاملا سرخ و پخته شود

 

طرز تهیه صفیحه یک غذای عربی تند
طرز تهیه صفیحه عربی

فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا همه مواد عطر و بوی یکدیگر را بخود جذب کند

 

مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید و کاملا یکدست پهن کنید . سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید. بعد از پخت آنرا از فر خارج کرده و در یک دیس بسیار زیبا آنرا تزیین نمایید.

 

منبع : http://www.4coffee.ir

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.