سه شنبه 30 آبان 1396
خانه » تغذیه و آشپزی » طرز تهیه میگو سوخاری با سس مخصوص

طرز تهیه میگو سوخاری با سس مخصوص

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه میگو سوخاری با سس مخصوص آن که در زیر روش پخت و پفکی کردن این غذای ساده و فوق العاده را برای شما ارائه داده شده است. بهتر است بدانید زمانیکه میگو پفکی و یا باصطلاح سوخاری میشود میران کالری دریافتی بدن شما بسیار افزایش پیدا میکند ولی با ابپز کردن میگو میتوانید دریافت این کالری ها را کاهش دهید.

طرز تهیه میگو سوخاری

 

طرز تهیه میگو سوخاری با سس مخصوص
طرز تهیه میگو سوخاری

مواد لازم برای میگو سوخاری :

 میگو 1 کیلو
 آبلیمو  یک قاشق سوپخوری
 ماست  دو قاشق سوپخوری
 پیاز یک عدد 
آرد 2/3 لیوان
تخم مرغ یک عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه میگو سوخاری :

اول میگو را تمیز می کنیم پوست آن را کنده، می شوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم. به علاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم. در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.

 

 

طرز تهیه میگو سوخاری با سس مخصوص
طرز تهیه میگو سوخاری

 

طرز تهیه میگو سوخاری و سس مخصوص میگو پفکی  را با مخلوط کردن آرد، تخم مرغ، زعفران، ماست، بکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

 

یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگوها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد.

 

منبع : http://www.4coffee.ir

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه کوفته بادمجان که برای علاقمندان به بادمجان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *