سه شنبه 30 آبان 1396
خانه » تغذیه و آشپزی » طرز پخت پاکورای مرغ یک غذای آسان و راحت

طرز پخت پاکورای مرغ یک غذای آسان و راحت

مطلب تغذیه و آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز پخت پاکورای مرغ که یک غذای بسیار آسان و راحت میباشد این غذای هندی – پاکستانی با استفاده از سینه مرغ که چربی زیادی ندارد تهیه میگردد و برای طعم بهتر این غذا از شوید و جعفری استفاده گردیده است

طرز پخت پاکورای مرغ

طرز پخت پاکورای مرغ یک غذای آسان و راحت
طرز پخت پاکورای مرغ

 

پاکورای مرغ یک غذای خوشمزه و خیلی راحت

 

مواد لازم برای پاکورای مرغ :

 سینه مرغ  نصف سینه مرغ
پیاز یک عدد
 آرد نخودچی ۵ قاشق غذاخوری
 آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
شوید و جعفری ۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا، زردچوبه، آویشن و نمک به میزان لازم
فلفل سبز تند خردشده (اختیاری) ۲ عدد (من نزدم)

 

طرز تهیه پاکورای مرغ :

مرغ را به اندازه های دلخواه برش بزنید و داخل پیاز، ادویه ها، آردها، شوید و جعفری و آب بغلتانید (کلیه موادبالا) طرز پخت پاکورای مرغ تا تمامی مواد به مرغ بچسبد و برای یک الی دو ساعت مرغ را داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود. بعد داخل روغن داغ با حرارت ملایم مرغ ها را با موادی که به آن چسبیده سرخ کنید.

 

طرز پخت پاکورای مرغ یک غذای آسان و راحت
طرز پخت پاکورای مرغ

 

خواص داروئی شوید

شوید یا شبت با طبیعت گرم و خشک، مفید حال بلغمی ها و سردمزاج ها است. مسکن درد شکم و روده، بازکننده گیر و انسداد آن ها و هاضم قوی می باشد.خوردن شوید، یرقان (زردی پوست) و امراض بلغمی و سکسکه و ضعف معده و جگر و طحال را رفع می کند.
خوردن شبت سرفه و تنگی نفس را بهبود می دهد.

مصرف شوید تازه، برای تنگی نفس، سکسکه، ضعف معده و کبد و طحال، سنگ کلیه و مثانه، کولیت، درد مفاصل، درد قاعدگی و بیماری های تناسلی مفید است.

شوید تازه، از منظر طب سنتی، تحلیل برنده اخلاط بدن، بازکننده انسداد عروق، اشتهاآور، مدر و قاعده آور است و می تواند با افزایش ترشح انسولین، سطح قند خون را در بیماران دیابتی کاهش دهد.

فراموش نکنیم که در مقاله های طب نوین هم تأکید شده است که استفاده از شوید تازه باعث کاهش سطح تری گلیسرید و کلسترول خون می شود.
در مورد درد شدید و ورم معده از دم کرده شوید استفاده می کردند که اثر تسکین فوری درد .

 

منبع : http://www.4coffee.ir

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه کوفته بادمجان که برای علاقمندان به بادمجان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *