سه شنبه 30 آبان 1396
خانه » تغذیه و آشپزی » طرز تهیه ژیگوی بوقلمون بهمراه خواص بوقلمون

طرز تهیه ژیگوی بوقلمون بهمراه خواص بوقلمون

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه ژیگوی بوقلمون که یک غذای کاملا مجلسی و عالی میباشد که در زیر این غذای مجلسی بهمراه خواص بوقلمون را برای شما قرار داده ایم

بهتر است برای تهیه ژیگوی بوقلمون از ران بوقلمون استفاده گردد زیرا چربی ران بوقلمون زیاد میباشد و باعث خوشمزه تر شدن این ژیگوی مجلسی بسیار عالی میگردد.

 

طرز تهیه ژیگوی بوقلمون:

طرز تهیه ژیگوی بوقلمون بهمراه خواص بوقلمون
طرز تهیه ژیگوی بوقلمون

 

در ابتدا برای طرز تهیه ژیگوی بوقلمون باید ران بوقلمون را برش های عمیقی داده و از برگ بو و سیر بهمراه فلفل دلمه برای استفاده درون این برش ها قرار دهیم تا کاملا بوی بوقلمون بوسیله برگ بو و سیر گرفته شود .

بوقلمون را درون یک ظرف درسته قرار دهید و درون یخچال به مدت 12 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خوش بو و خوش عطر گردد

1 عدد پیاز را پوست گرفته و خلالی های باریک کنید و درون روغن با استفاده از مقداری زردچوبه طلایی سرخ کنید بعد از سرخ شدن پیازها ران بوقلمون را درون همان تابه گذاشته تا کمی تفت بخورد و سپس به اندازه یک استکان آب روی ران ریخته تا کاملا بپزد

بعد از پخت ران بوقلمون میتوانید با خیال راحت نمک را اضافه نمایید تا کاملا نمک بخورد بوقلمون رفته و خوش نمک شود

پس از پخت بوقلمون بهتر است در ظرفی دیگر مقداری رب را تفت داد و زعفران را اضافه کنید و سپس روی بوقلمون ریخته و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه این سس به خورد بوقلمون رفته

 

طرز تهیه ژیگوی بوقلمون بهمراه خواص بوقلمون
طرز تهیه ژیگوی بوقلمون

مواد لازم برای تهیه ژیگوی بوقلمون :

 ران بوقلمون 1 عدد
فلفل دلمه  1 عدد
 پیاز 1 عدد
 سیر 1 بوته
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
برگ بو 5-4 عدد
روغن مایع به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
رب به میزان لازم

 

 

طرز تهیه ژیگوی بوقلمون بهمراه خواص بوقلمون
خواص گوشت بوقلمون

خواص بوقلمون از نظر پزشکان

بوقلمون خواص بسیار زیادی دارد که در زیر به چندی از خواص این پرنده بسیار خوشمزه برای شما قرار داده ایم.

 

کاهش کلسترول :

قسمت سفید گوشت بوقلمون دارای کلسترول بسیار پایینی میباشد که در مقایسه با سایر گوشت ها کلسترول کمتری دارد

 

پیشگیری از سرطان:

گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه تریپتوفان میباشد که باعث میشود سلول های سرطانی از بین بروند

 

تاثیر گوشت بوقلمون در شادابی:

سروتونین موجود در گوشت بوقلمون باعث میگردد که ایجاد آرامش و سرحالی در بدن میگردد بنابراین توصیه میگردد که شادابی بیشتری به بدن انتقال یابد در ضمن با خوردن گوشت بوقلمون باعث میگردد که از مبتلا شدن به افسردگی نجات پیدا کنید

 

 تقویت سیستم ایمنی بدن:

اسیدآمینه تریپتوفان موجود در بدن باعث میگردد که سیستم ایمنی بدنی تقویت گردد و دیگر فرد به انواع بیماری ها مبتلا نشود همچنین بوقلمون باعث کاهش درد بیماری ام اس در فرد میگردد

 

 افزایش هورمون تستوسترون با مصرف گوشت بوقلمون

 مردانی که مبتلا به کاهش تستوسترون در بدنشان هستند از مشکلات جنسی زیادی برخوردار هستند بنابرای توصیه میگردد برای افزایش میزان تستوسترون از گشوت بوقلمون استفاده کنید زیرا این گوشت دارای پروتئین بسیار زیادی میباشد و این هورمون را افزایش میدهد.

 

معمولا مردان مسن میزان هورمون تستوسترون بدنشان در دوران پیری سبیار کاهش میبابد و عملکرد جنسی شان بطور کل مختل میشود و در نتیجه با کاه این هورمون پوکی استخوان نیز به سایر بیمایر هایشان اضافه میشود بنابراین از گوشت بوقلمون برای درمان این بیماری ها استفاده کنید

 

درمان کمخوابی:

گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه تریپتوفان میباشد که این اسید برای درمان کمخوابی بسیار موثر میباشد و برای درمان بی خوابیتان میتوانید از این گوشت استفاده کنید و از طعم فوق العاده این گوشت در انواع غذاها لذت ببرید

 

منبع : www.4coffee.ir

 

 

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه کوفته بادمجان که برای علاقمندان به بادمجان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *