سه شنبه 30 آبان 1396
خانه » تغذیه و آشپزی » طرز تهیه نان پونجیک سنتی با سیب گردو دارچین

طرز تهیه نان پونجیک سنتی با سیب گردو دارچین

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به یک نان بسیار خوشمزه و سنتی که بسیار مقوی میباشد و ازاین نان میتوایند بعنوان یک میان وعده عالی استفاده کنید طرز تهیه نان پونجیک با استفاده از گردو, سیب و دارچین میباشد که در زیر آموزش پخت این نان بسیار عالی برای شما قرار داده شده است.

طرز تهیه نان پونجیک :

 

طرز تهیه نان پونجیک سنتی با سیب گردو دارچین
طرز تهیه نان پونجیک

 

در ابتدا باید خمیر نان را درست کنید و مهم ترین نکته در پخت نان پونجیک آماده کردن خمیرش میباشد بنابراین شما میتوانید 1 قاشق سوپخوری آرد و 1 قاشق سوپخوری شکر و 1/2 پیمانه شیر که ولرم باشد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید بعد از هم زدن 1 قاشق سوپخوری خمیر مایه اضافه میکنیم و میگذاریم ده دقیقه در جای گرم بماند تا باصطلاح عمل بیاید

 پس از آن 4 قاشق سوپخوری شکر و کمی نمک و 50 گرم روغن یا کره ای که کاملا ذوب گشته را به بقیه مواد اضافه میکنیم و در ادامه 2 عدد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم وهم میزنیم سپس بقیه مواد به همراه 350 گرم آرد به مواد اضافه میکنیم و ورز میدهیم

خمیر را امتحان کنید که اگر به دست نمیچسبد که عالیست در غیر اینصورت آرد بیشتری را اضافه نمایید و بگذارید در ظرف درب بسته به مدت یکساعت استراحت کند بهتر است که ظرف را در دمای اتاق قرار دهید

 

در مدت زمانی که زمان دارید میتوانید مواد دیگر این نان را آماده کنید در ابتدا 3 عدد سیب را پوست میگیریم و با رنده درشت میزنیم و با 150 گرم شکر مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا کاملا آب آن گرفته شود و سپس یک سوم پیمانه گردوی ریز خرد شده و دارچین اضافه میکنم و بعد از یک تفت کوچک زیر گاز را خاموش میکنیم تا خنک شود

 

طرز تهیه نان پونجیک سنتی با سیب گردو دارچین
طرز تهیه نان پونجیک سنتی

پخت نان پونچیک در فر

معمولا بعد از گذشت یکساعت تا یکساعت و نیم خمیر ما دو برابر میگردد و شما میتوانید با وردنه به اندازه کف قالبتان به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و وسط قالب را با مخلوط سیب , دارچین و گردو پر میکنیم و سپس یک نوار نازک و بماریک را روی مواد میکشیم و اجازه میدهیم تا مواد به اندازه 15 دقیقه استراحت کند و در این مدت روی قالب ها را با زرده و زعفران کشیده و خرفه میپشاشیم

بهتر ست که فر را در درمای 160 تنظیم کرده و اجازه دهید گرم شود و پس از آن میتوانید قالب ها را در مدت زمان 20 دقیقه درون دمای فر قرار دهید 

و در آخر یک نان بسیار خوشمزه و مقوی تهیه کنید

 

مواد لازم برای تهیه نان پونچیک :

 شکر 5 قاشق سوپخوری + 150 گرم
آرد   1 قاشق سوچخوری + 350 گرم
 شیر ولرم  1/2 پیمانه
روغن یا کره  50 گرم 
نمک به مقدار کم
تخم مرغ 2 عدد
گردوی نگینی شده یک سوم پیمانه
سیب 3 عدد
دارچین به مقدار لازم
خرفه خشک در صورت تمایل به مقدار لازم

 امیدوارم که از تهیه این نان بسیار خوشمزه که میتوانید بعنوان یک میان وعده عالی از آن استفاده کنید و لذت ببرید

 

منبع : http://www.4coffee.ir

 

 

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه کوفته بادمجان که برای علاقمندان به بادمجان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *