دوشنبه 29 آبان 1396
خانه » تغذیه و آشپزی » طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه کوفته بادمجان که برای علاقمندان به بادمجان قرار داده شده است این کوفته بسیار خوشمزه و در عین حال طعم فوق العاده ای دارد و درست کردن این کوفته کار زیاد مشکلی نیست

طرز تهیه کوفته بادمجان :

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان
طرز تهیه کوفته بادمجان

در ابتدا برای طرز تهیه کوفته بادمجان باید بادمجان را سرخ کنید و روی یک دستمال تمیز بگذارید تا کاملا روغن آن گرفته شود سپس باید گوشت چرخ کرده تان را کاملا با ادویه تان که شامل ( نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر آویشن و گرد لیمو عمانی) میباشد مخلوط کرده کمی ورز داده و سپس پیاز رنده شده را نیز به آن اضافه نمایید بعد از اینکه بطور کاملا ورز دادیم آنرا بصورت گرد میکنیم و در ماهیتابه و در روغن داغ سرخ میکنیم

در یک ظرف جداگانه یک پیاز را سرخ کرده و انواع ادویه و رب را به آن اضافه میکنیم و تفت داده حدود 2 لیوان آب جوش به پیازهایتان اضافه نمایید

بعد از بجوش آمدن آب بادمجان و کوفته سرخ شده را داخل سس می اندازیم و به دلخواه چند گوجه فرنگی را از وسط نصف کرده و درون ظرف کوفته و بادمجان انداخته تا کاملا غذا جا بیفتد

نکته :

احتمالا برایتان سوال بوجود آمده که مواد لازم این کوفته کجاست ؟ میزان مواد لازم این کوفته بستگی به خودتان دارد و میتوانید با توجه به ذائقه تان مواد لازم را تهیه کنید

طرز تهیه کوفته بادمجان همراه با خواص بادمجان
خواص بادمجان

خواص داروئی بادمجان :

 همانطور که میدانید بادمجان طبع گرم و خشکی دارد و برعکس عقیده ای که مردم عادی دارند بادمجان خواص فوق العاده ای دارد که در زیر به تعداد اندکی از این خواص اشاره می نماییم

1- بادمجان خواص نرم کنندگی و مد درد دارد

2- افرادیکه دارای بیماری آسم و برونشیت هستند نباید بادمجان را بصورت خام مصرف کنند و این افراد باید بادمجان رسیده و پخته شده در رژیم های غذاییشان جای دهند

 3- بادمجان سرشار از آهن است و برای درمان کم خونی بسیار مفید میباشد
4-درمان ورم والتهاب با قرار دادن بادمجان خام بر روی محل
 
5-بهتر است در زمان پخت بادمجان دانه های آنرا خارج کرده زیرا خوردن آن به مبتلا شدن به یبوست کمک میکند

6-برای بند آمدن انواع خونریزی میتوان از ریشه و شاخه های خشک بادمجان استفاده کرد

7-اگر احیانا با خوردن قارچ های سمی دچار مسمومیت شدید میتوان از بادمجان بعنوان پادزهر و خروج کردن سم بدن استفاده نمود

8- اگر میخواهید که از شر گرفتگی رگها و سکته قلبی در امان بمانید حتما بطور مداوم بادمجان مصرف نمایید

 9- درمان یبوست با خوردن بادمجان خام
10- یکی از داروهای گیاهی برای درمان اسهال خونی جوشاندن برگ و پوست سیاه روی بادمجان میباشد
 11- درمان بیماری آسم با کمک جوشانده ریشه بادمجان
12- برای تقویت معده
13- معمولا در اطرافیان افرادی را دیده اید که بطور مرتب دست و پاهایشان عرق میکند آنها میتوانند از آب زردی که موقع نمک زدن بادمجان از آن خارج میشود را بمدت چند روز دست و پاهایشان را با این آب بشویند
 14-برای اینکه یک مسکن خانگی و قو یدرست کنید میتوانید بادمجان را در فر قرار داده و نیمپز کنید سپس فشار دهید تا آب آن خارج گردد و نصف آب بادمجان آب و شکر قهوه ای به آن اضافه نمایید شما میتوانید از این محلول بعنوان یک مسکن برای درمان درد استخوان استفاده کنید
 
 نکته : بهترین حالت پخت بادمجان این است که شما آنرا آبپز کنید و یا اینکه درون فر قرار دهید زیرا با سرخ کردن بادمجان و جذب روغن فراوان بسیار سنگین میشود و معده شما را بسیار ضعیف میکند
 
 
منبع : http://www.4coffee.ir
(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

ماهی

ماهی شکم پر همراه با نکات پخت و طرز درست کردن آن

ماهی شکم پر یکی از غذاهای محشر و بی نظیر دریایی می باشد که اکثریت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *