خانه » تغذیه و آشپزی » طرز تهیه لبو با سه روش مختلف بهمراه خواص

طرز تهیه لبو با سه روش مختلف بهمراه خواص

 

با فرا رسیدن فصل زمستان بازار چغندر یا لبو بسیار داغ است شما میتوانید در مطلب آشپزی زیر طرز تهیه لبو را با سه روش بسیار مختلف برای شما قرار داده ایم

امیدوارم که در منزل طرز تهیه لبو را که سرشار از خواص ومنبع غنی از ویتامینهای A، B1، B2، B3 و C میباشد را حتما تهیه کنید و از آب چغندر و یا چغندر پخته شده استفاده کنید

مطمئنا با خوردن چغندر میتوانید بیماری های زیادی مظیر دفع سنگ کلیه , درمان التهاب کیسه صفرا , درمان چربی مو و سایر بیماری ها را درمان نمایید ولی افراد مبتلا به دیابت برای مصرف این سبزیجات باید بسیار دقت کنند

طرز تهیه لبو بهمراه خواص چغندر

طرز تهیه لبو با سه روش مختلف بهمراه خواص

چغندر یکی از پرخواص ترین سبزیجاتیست که بصورت پخته شده مورد استفاده قرار میگرد و طعم بسیار شیرینی دارد برای خوشمزه شدن آش ها و برای پرهیز از اسراف میتوانید برگ این سبزی را در آش ها مورد استفاده قرار میگرد

یکی از پرمصرف ترین نوع چغندر , چغندر قند میباشد که از آن قند تولید شده و از تفاله باقیمانده آن برای خوراک حیوانات مورد استفاده قرار می گرد

چغندر دارای پروتئین – چربی – ویتامینهای A، B1، B2، B3 و C و مواد قندی و املاح معدنی چون فسفر، کلسیم و آهن است.

چغندر از زمان های بسیار قدیم که قدمت آن به چهار هزار سال قبل بر میگردد و طبیبان آن زمان از خواص بیشمار چغندر آگاهی کامل داشتند و این سبزی در رنگهای بنفش تیره و یا قرمز (لبو) وجود دارد

  طرز تهیه لبو با سه روش مختلف بهمراه خواص

خواص غذایی – دارویی چغندر

از نظر طب سنتی طبیعت چغندر گرم و تر است.

درمان بیماری جذام با مصرف چغندر

افزایش عقل با مصرف چغندر و همچنین بدلیل دارا بودن ارسنیک و روبیدم از بیماری جذام پیشگیری میکند و همچنین چغندر سرشار از فسفر است و بهترین غذا برای مغز میباشد

لبو علاوه بر داشتن ویتامین ث دارای آهن و اسید فولیک فراوان است که از ایجاد کم خونی در فرد بخصوص دختران جوان پیشگیری مینماید

بدلیل وجود املاح بسیار در چغندر کبد , کلیه و کیسه صفرا پاکسازی میشوند

شما میتوانید از شیره چغندر بعنوان یک سازنده گلبول قرمز و بعنوان تصفیه کننده خون از آن استفاده کنید

مصرف چغندر بسیار اشتها آور ، مدر ، دافع اسید اوریک ، مقوی ، ملین ، آرام بخش و تصفیه کننده خون است

چغندر اشتها آور ، مدر ، دافع اسید اوریک ، مقوی ، ملین ، آرام بخش و تصفیه کننده خون می باشد

 

درمان ورم طحال

درمان دفع سنگ کیسه صفرا با استفاده از مخلوط آب هویج و آب چغندر

درمان التهاب مجاری ادرار

التهاب مثانه، بواسیر و بیماریهای پوستی با مصرف مداوم چغندر

تاثیر برگ سرخ شده چغندر در درمان رعشه

درمان چربی مو با استفاده جوشانده برگ چغندر

تذکر

جالب است بدانید که نباید در مصرف چغندر مانند هر ماده غذایی دیگر زیاده روی کنید زیرا باعث دل پیچه میشود و برای مبتلا نشدن به دل پیچه توصیه میکنیم که چغندر را همراه با عدس بپزید

در ضمن پخت چغندر باید در ظرف آلومینیومی انجام شود

مضرات چغندر

1- اگر مبتلا به سوهاضمه هستید هیچگاه از چغندر استفاده نکنید

2- افراد دارای قند خون یا همان دیابت نباید از چغندر استفاده کنند زیرا باعث افزایش بیش از حد میشود

3- گاهی اوقات افراد با خوردن برگ چغندر مبتلا به استفراغ، دل پیچه و در برخی کودکان باعث حساسیت میگردد

4- افراد مبتلا فشار خون و ناراحتی های معده نباید از چغندر استفاده کنند

در فصل پاییز یکی از سبزیجات پرطرفدار لبو یا همان چغندر پخته شده است که خواص بسیار زیادی دارد در زیر طرز تهیه لبو را برایتان قرار داده ایم که میتوانید با سه روش بسیار متفاوت آنرا تهیه نمایید

طرز تهیه لبو با سه روش مختلف بهمراه خواص

روش اول برای طرز تهیه لبو

در روش اول برای تهیه لبو , چغندرها را تمیز میشوییم و سر و ته آنرا جدا میکنیم و درون قابلمه میریزیم سپس آب درون قابلمه را را تاجایی میریزیم که یک سوم لبوها روی آب بیاید

درب قاببمه را میگذاریم و حدود دو ساعت زمان میبرد تا چغندرها کاملا پخته شود و لبوها آماده گردد ولی سعی کنید در طی این مدت زمان به لبوهایتان سر بزنید تا بطور ناگهانی آب آن کاهش پیدا نکند

بعضی از افراد دوست دارند که لبو را شیرین استفاده کنند بنابریان برای شیرین شدن لبوها میتوانید کمی شکر اضافه نمایید و برای تست پخت لبو با فرو کردن چنگال درون لبوها میتوانید متوجه پخت آن شوید

در آخر اگر لبوهایتان نرم شدن میتوانید آنرا از قابلمه خارج کنید و سر و ته آنرا بزنید سپس آنرا بطور یکسان برش دهید

روش دوم پخت لبو

پس ازاینکه چغندرها را کامل شستید آنها را کاملا فویل پیچی میکنیم و چغندرها را درون طبقه وسط فر با دمای 160 تا 180درجه قرار میدهیم و به آن 45 دقیقه زمان میدهیم تا کاملا پخته شود

پس از پخت لبوها آنها را از فویل خارج میکنیم و پس از خنک شدن چغندرها پوست آنها را کاملا جدا میکنیم و برش میدهیم

روش سوم پخت لبو

مانند دو روش قبل چغندرها را کاملا شسته ولی با این تفاوت پخت می شود که دراین روش چغندرها بخارپز میشود . شما میتوانید لبوها را درون سبد بخارپز قرار دهید تا کاملا بخارپز شود و اگر دوست داشتید که لبوها شیرین یباشد میتوانید با قاشق تمام سطح آنرا شکر بپاشید

زمان مورد نیاز برای بخار پز کردن لبوها حدود یکساعت الی چهل و پنج دقیقه میباشد امیدوارم که از طعم بینظیر لبو شیرین لذت ببرید

همامطور که در مطلب بالا گفته شد چغندر در تهیه قند بکار میرود و همچنین میتوانید با سه روش چغندر را بپزید یا بعبارتی لبو را تهیه نمایید و از خواص بینظیر آن در درمان بیماری ها مانند سو هاضه , دفع سنگ کلیه , درمان التهاب کیسه صفرا , درمان چربی مو و سایر بیماری ها بهره مند گردید

منبع : http://www.4coffee.ir

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

طرز تهیه آش کلم باکویی - آذربایجانی

طرز تهیه آش کلم باکویی – آذربایجانی

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه آش کلم که یک آش بسیار خوشمزه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *