خانه » تغذیه و آشپزی » پخت استانبولی پلو همراه با نکات مهم و حساس

پخت استانبولی پلو همراه با نکات مهم و حساس

پخت استانبولی پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و عالیست که احتمال بسیار میرود که از کشورهای دیگر وارد ایران شده باشد این غذا شاید به غذای ترک ها شباهت بیشتری داشته باشد زیرا آنها گوشت ,پلو و سبزیجات را با یکدیگر مخلوط گرده و آن را دم میکنند

برای پخت استانبولی پلو رازهای بسیار مهمی وجود دارد که مطمئنا با انجام این نکات میتوانید یک پلوی بسیار خوشمزه و ساده درست کنید

پخت استانبولی پلو

 

پخت استانبولی پلو همراه با نکات مهم و حساس

برای پخت استانبولی پلو پیازی را که نگینی خرد کرده ایم در روغن حسابی سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود پس از سرخ کردن پیاز رب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم و دو دقیقه اجازه می هیم تا رنگ خود را کاملا پس دهد پس از آن پوره گوجه فرنگی و سیب زمینی را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا بجوش بیاید برنج را درون قابلمه بریزید بپو برای اینکه برنجتان حسابی دانه بکشد

 

بگذارید آب پلو کاملا بخار شود و برای اینکه کاملا آب آن جمع شود سوراخ های بسیار ریزی بر روی پلو ایجاد نمایید شعله را تا حد امکان کم نمایید تا کاملا دم بکشد اواسط پخت اضافی روغن را روی پلو و اطراف آن بریزید

 

مواد لازم برای تهیه استانبولی‌ پلو 4 نفر:

برنج 3 پیمانه، 300 گرم
 پیاز متوسط ساطوری شده یک عدد
 گوجه فرنگی متوسط رنده شده 2 تا 3 عدد
 سیب زمینی متوسط نگینی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
 روغن مایع 8 قاشق غذاخوری

پخت استانبولی پلو همراه با نکات مهم و حساس
انواع استانبولی پلو

 

1-استانبولی پلو با برنج و گوجه:
معمولا استانبولی پلو را با روش های بسیار متفاوتی تهیه میکنند بعضی ها استانبولی را با گوجه و برنج درست میکنند

 

2-اضافه کردن گوشت به استانبولی پلو
برای اینکه استانبولی پلوتان خوشمزه شود پیشنهاد میکنیم مقداری گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید تا متوجه تغییر طعم غذایتان شوید. برای اضافه کردن گوشت چرخ کرده ابتدا پیاز را تفت دهید و گوشت را اضافه کنید پس از تغییر رنگ آن رب را اضاه کنید تا مایع تان کاملا قرمز شود و کاملا آب انداخته شده بخار گردد

 

استانبولی پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و عالیست که احتمال بسیار میرود که از کشورهای دیگر وارد ایران شده باشد این غذا شاید به غذای ترک ها شباهت بیشتری داشته باشد زیرا آنها گوشت و پلو و سبزیجات را با یکدیگر مخلوط گرده و آن را دم میکنند

 

برای پخت استانبولی پلو رازهای بسیار مهمی وجود دارد که مطمئنا با انجام این نکات میتواتید یک پلوی بسیار خوشمزه و ساده درست کنید

شاید با خودتان بگویید که تهیه استانبولی پلو کار راحتیست و بسیار ساده تهیه میگردد ولی اینطور نیست در زیر شما را با این نکات آشنا میکنیم

 

3-اضافه کردن پیاز در استانبولی پلو
جالب است بدانید که اضافه کردن پیاز در استانبولی پلو اجبار نیست و کاملا اختیاریست ولی اگر اضافه شود مطمئنا طعم بهتری به غذا خواهد داد

 

4-اضافه کردن کشمش به استانبولی پلو
شاید برایتان عجیب باشد که درون استانبولی پلو کشمش ریخته شود بعضی از افراد درون استانبولی پلو کشمش می ریزند و بعضی دیگر از افراد بجای گدشت چرخ کرده از گوشت تکه ای استفاده میکنند و مطمئنا با اضافه کردن این مواد طعم بسیار خوبی به استانبولی پلو خواهد داود

 

رمز و راز پخت استانبولی پلو
در زیر به نکات و رمز و رازهایی برای تهیه و پخت استانبولی ارائه داده ایم که انجام این کارها کاملا اختیاریست و اجباری در انجام آن وجود ندارد برای اینکه ته دیگ بسیار خوشمزه ای برای شما بدست بیاید باید از قابلمه نچسب و یا شعله پخش استفاده کنید تا ته دیگتان نسوزد

 

1 باید در تهیه این پلو از ادویه پلویی و یا دارچین استفاده کنیم تا بسیار خوش طعم و خوش عطر گردد برای تغییر در رویه پخت استانبولی پلو میتوانید سیب زمینی را سرخ کنیم و در هنگام کصیدن غذا در لابه لای پلو قرار دهیم

 

2- هیچگاه به تنهایی از گوجه فرنگی استفاده نکنید زیرا مطمئنا غذایتان بی رنگ خواهد شد و برای خوش رنگ شدن غذا از رب گوجه فرنگی استفاده کنید تا هم غذا خوشرنگ شود و هم از صفته شدن غذایتان جلوگیری کنید

 

3- استفاده از زعفران کاملا اختیاریست ولی مطمئنا با اضافه کردن آن غذایتان بسیار خوشمزه تر و عالی خواهد شد

 

4- یک تجربه جالب تر برای خوشمزه تر شدن استانبولی پلو این است که گوجه های کبابی را پوره کنید بعد درون مایع بریزید

 

5- اگر از طرفداران پرو پاقرص فلفل دلمه ای هستید میتوناید انواع فلفل دلمه ای رنگی بهمراه فلفل سبز را نگینی کرده و سپس در پیاز تفت بدهید و به غذایتان اضافه کنید

 

6- اگر طرفدار غذاهای ترش مزه هستید میتوانید شیره تمبر هندی را با آب جوش به مایع استانبولی پلو اضافه کنید

 

7- اگر دوست دارید که غذایتان عطر و بوی بسیار خوشمزه و لذیذی پیدا کند میتوانید از نصف پیمانه برنج دودی استفاده کتید تا بدی گوشت را کاملا در غذایتان از بین ببرد

 

8- اگر طعم برنج های ایرانی را به برنج های وارداتی ترجیح میدهید ولی ترس شفته شدن آنرا دارید به شما پیشنهاد میدهیم که از برنجی استفاده کتید که تجربه پخت آنرا داشته اید و نکته دیگر اینکه آب برنج تان را به نسبت قبل کمی کمتر کنید تا از شفته شدن آن جلوگیری کنید

 

9- اگر درب قابلمه ای که میخواهید غذا را در آن دم بزنید خوب بسته میشود دیگر نیازی به استفاده از دم کنی نیست زیرا دم کنی باعث بدقیافه شدن برنج خواهد شد

 

پخت استانبولی پلو همراه با نکات مهم و حساس
مخلفات استاتبولی پلو

استانبولی پلو جز غذاهاییست که با هر نوع مخلفاتی سازگار است از مخلفات شور گرفته تا ترش ولی توصیه میکنیم همراه با استانبولی پلو از ماست،ماست و خیار و سبزی خوردن همراه با این غذا استفاده کنید

 

بنابراین پخت استانبولی پلو که جز غذاهای وارداتی به ایران است کاملا سلیقه ای میباشد و میتوانید هر موادی نظیر گوشت چرخ کرده،پیازگوجه فرنگی و یا گوجه کبابی را به دلخواه در این غذا استفاده کنید و شما میتوانید از تمام مخلفات نظیر سالاد ترشی ،ماست و ماست و خیار در این غذا استفاده کنید

 

 

منبع : http://www.4coffee.ir

 

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

طرز تهیه آش کلم باکویی - آذربایجانی

طرز تهیه آش کلم باکویی – آذربایجانی

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه آش کلم که یک آش بسیار خوشمزه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *