طرز تهیه کبه عربی غذای مشهور لبنانی – عراقی

0

طرز تهبه کبه که جز یکی از غذاهای معروف عربی میباشد را برای شما قرار داده ایم کبه ظاهر بسیار زیبا و دل انگیزی دارد و با اینحال که کبه جز غذاههای سرخ کردنی میباشد ولی به هیچ عنوان روغن زیادی را بخود جذب نمیکند و مقدار کمی روغن درون این غذای عربی وجود دارد. طرز تهیه کبه بسیار آسان و راحت میباشد

 

جالب است بدانید کبه را تنها خود مردم کشورهای عربی میتوانند بدرستی با طعم واقعی خود تهیه کنند بنابراین پیشنهاد میکنم اگر امکان سفر به کشوهای عربی را ندارید بهتر است برای تست این غذا به رستوران های عربی سری بزنید

طرز تهیه کبه عربی

طرز تهیه کبه عربی غذای مشهور لبنانی - عراقی

کبه جز غذاهای بسیار خوشمزه و مشهور عربیبست که با توجه به اینکه در روغن سرخ میشود ولی در عین حال روغن زیای را به خود جذب نمیکند بهتر است در پخت این غذا از برنج ایرانی استفاده شود زیرا برنج های ایرانی طعم و عطر بسیار بینظیری دارند همچنین در این غذا از گوشت , جعفری خرد و سرخ شده , کشمش پلویی ,گردو , خلال بادام, نمک و زردچوبه,پودر فلفل سیاه و قرمز,پیاز سرخ شده بدون روغن و روغن مخصوص سرخ کردن استفاده گردیده است

 

مواد لازم برای طرز تهیه کبه عربی  :

 

برنج ایرانی
4 پیمانه
آب
5 پیمانه
گوشت
200 گرم
جعفری خرد و سرخ شده
4 قاشق غذا خوری
کشمش 4 قاشق غذا خوری
گردو 4 قاشق غذا خوری
خلال بادام
4 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه به قدر کافی
پودر فلفل سیاه و قرمز به قدر کافی
پیاز سرخ شده بدون روغن 3 قاشق غذا خوری
روغن مخصوص سرخ کردن
به مقدار لازم

طرز تهیه کبه عربی غذای مشهور لبنانی - عراقی

طرز تهیه کبه عربی

برای طرز تهیه کبه که از مشهورترین غذای عربی میباشد در ابتدا برنج را با 5 پیمانه آب و مقداری نمک و زردچوبه در پلو پز ریخته صبر کنید تا کته شما آماده و سرد شود

 

در مدت زمانیکه کته شما آماده شود میتوانید گوشت چرخ کرده را با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و یک عدد پیاز رنده شده با کمی روغن تفت میدهیم و برای پخت بهتر کمی آب جوش روی مواد میریزیم و زمان پخت را تا زمانی ادامه میدهیم تا مواد بپزد و آب آن بخار گردد شعله را خاموش میکنیم سپس جعفری سرخ شده ،خلال بادام ،کشمش ، گردو و پیاز سرخ شده را با گوشت مخلوط مینماییم

 

بهتر است برای پخت کته از برنج ایرانی استفاده کنید و کته پخته و سرد شده را با چرخ گوشت چرخ مینماییم تا یک چسبندگی خوبی در موادمان ایجاد گردد و در صورت چسبندگی لازم دیگر نیازی نیست که انواع آرد را به موادتان اضافه نمایید

 

برای تهیه کبه دستهایتان را کرطوب کنید یک گلوله از کته چرخ شده بدارید و با کف دست کاملا ورز داده سپس فرم دهید و فرم آن شبیه کتلت میباشد

 

مواد را کف دست به شکل دایره پهن مینماییم سپس اندازه یک قاشق از مواد گوشتی برمیداریم و وسط گلوله برنجی قرار میدهیم و تمامی لبه های آنرا برمیگردانیم تا مواد از کبه بیرون نزد

 

مواد را درون روغن داغ سرخ میکنیم بهتر است که از حرارت کم برای سرخ کردن استفاده کنیم و بهتر است برای طلایی شدن کبه ها کمی زردچوبه درون روغن بریزیم

 

زمانیکه که کبه ها طلایی رنگ شد آنرا از روغن بیاورید و روی یک دستمال کاملا تمیز بگذارید تا روغن آن کاملا گرفته شود در ضمن این غذا نباید زیاد سرخ شود زیرا اطراف آن شبیه ته دیگ میگردد بعد از پخت کامل تمامی مواد را در یک دیس زیبا بچینید و اطراف آنرا با گوجه و کاهو تزیین نمایید

 

طرز تهیه کبه عربی غذای مشهور لبنانی - عراقی

نکاتی در مورد پخت کبه

جالب است بدانید کبه در دو نوع خشک و خیس تهیه میگردد که کبه خشک از مخلوط برنج و عدس دال و یا با برنج تهیه میگردد ولی کبه خیس از بلغور گندم استفاده میگردد

 

اکر دوست دارید کبه تان را با بلغور گندم درست کنید بهتر است از قبل بلغور را به مدت 4 الی5 ساعت در آب ولرم خیس نمایید و سپس آبکشی نمایید

 

زمان پخت مایع کبه نباید از روغن زیادی استفاده نمایید زیرا کاملا مواد وا میرود

 

اگر دوست دارید کبه تان خوشمزه تر شود میتوانید در صورت دلخواه از زعفران دم کرده درون آن ساتفاده نمایید

امیدوارم که از تهیه این غذای معروف لبنانی – عراقی لذت ببرید ظاهر این غذا تقریبا شبیه به سمبوسه میباشد ولی این غذا با برنج و دیگر مواد تهیه شده است امیدوارم این غذای عربی لذیذ را در منزل تهیه نمایید و از آن لذت ببرید

منبع : http://www.4coffee.ir

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.