نکته های مهم آشپزی از مشهورترین سرآشپزان ایرانی

0

گاهی اوقات بکاربردن و رعایت کردن یکسری از نکته های مهم آشپزی در خوشمزه تر شدن و بهتر شدن غذا به ما کمک زیادی میکند در زیر یکسری از نکات آشپزی که از طرف مشهورترین سرآشپزان ایرانی ارائه شده است را برای شما قرار داده ایم

 

این نکته های مهم آشپزی در زیمنه درست کردن ژله بستنی, نکاتی در مورد پخت شامی, پخت ته چین, پخت حبوبات, جدا کردن دانه لیمو ترش و … میباشد که شما یتوانید با رعایت این نکات مهم به بهتر غذا پختن خود کمک کنید

 

نکته های مهم آشپزی

نکته های مهم آشپزی از مشهورترین سرآشپزان ایرانی

نکته های مهم آشپزی در مورد درست کردن ژله بستنی و زمان ریختن بستنی در ژله

در ابتدا باید یک بسته ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط نماییم و باید خوب هم زده شود تا ذرات ژله کاملا حل گردد اجازه دهید ژله تان خنک گردد یک پیمانه بستنی را در درمای محیط به ژله تان اضافه کتید

 

و نکته ای که باید در اینجا به آن دقت کنید این است که باید ظرف ژله را درون یخچال بگذراید زیرا در صورت گرم بودن ژله تان ژله بستنی دو رنگ خواهد شد

 

 استفاده از برنج در شامی

برای اینکه بتوانید یک شامی بسیار خوشمزه داشته باشید میتوان یک لیوان برنج پخته شده را با گوشت بهمراه ادویه و سبزیجات معطر مخلوط کزد جالب است بدانید برنج پهته شده طعم هوس انگیزی به شامی ها میدهد

 

برای اینکه ته چین شل نشود چه کار باید کرد؟

اگر جز معدود افرادی هستید که ته چینتان شل میشود به احتمال خیلی زیاد نسبت مواد اصلی با برنج و ماست و مرغتان بیشتر از نسبت تعداد تخم مرغ میباشد و ای ن احتمال هم وجود دارد که زمان پخت برنج کم بوده و مواد خودش را نگرفته است

نکته های مهم آشپزی از مشهورترین سرآشپزان ایرانی

نحوه پخت حبوبات

برای اینکه طعم حبوبات بهتر شود و هم زمان پخت کاهش یابد بهتر است در زمان پخت قدری سرکه درون ظرف بریزید تا هم حبوبات خوش طعم شود و هم ظرفتان سفید بماند

 

آرد سوخاری خانگی را چطور درست کنیم؟

تگر دوست دارید آرد سوخاری خانگی تهیه کتیه کنید میتوانید از این دستور استفاده کنید پودر نان 500 گرم، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، پودرجوز هندی، نمک، پودر پیاز و پودر پاپریک به اندازه نصف قاشق غذاخوری به پودر نان این مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید

 

اندازه گیری مایعات

برای اینکه بتوانید مایعات را بخوبی اندازه گیری نمایید میتوانید براحتی قاشق را پر و خالی کنید و برای اندازه عسل و کارامل که چسبناک هستند میتوانید قاشق اندازه گیریتان را کمی چرب نمایید و سپس اندازه گیری کنید

 

روش جدا کردن دانه لیموترش

برای اینکه بهتر و راحت تر بتوانید هسته لیمو را جدا کنید قبل از برش دادن لیمو ترش آنر را روی یک سطح صاف و سخت قرار دهید با کف دست آنرا فشار دهید . بعد از برش دادن براحتی هرچه تمامتر هسته ها از لیمو جدا میشود

 

کاربرد آب برنج

آب برنج خواص بسیار زیادی دارد بنابراین در زمان پخت برنج آب آنرا شور نکنید زمان آبکش کردن برنج یک لیوان از آب آنرا بردارید و با مقدار کمی ماست میتوانید مخلوط کنید این مخلوط برای رشد جسمی بچه ها میتواند مفید باشد و نکته مفید این است که از آب برنج محلی بریا بچه ها استفاده کنید

 

سرخ کردن پیاز

اگر دوست دارید در زمان سرخ کردن پیاز , پیاز تان کاملا طلایی و پفکی شود میتوانید مقداری نمک درون روغن تابه اضافه نمایید

 

نکته های مهم آشپزی از مشهورترین سرآشپزان ایرانی

 

آب لیمو + ماکارونی 

معمولا همه افراد در زمان بجوش آمدن آب ماکارونی نمک اضافه میکنند این روش اشتباه میباشد اینبار بجای نمک سعی کنید از یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه به آب ماکارونیتان اضاف کنید و زمانیکه ماکارونیتان آماده سرو گردید میتوانید کمی پودر آویشن یا پودر ریحان خشک بر روی ماکارونیتان بریزید زیرا با اضافه کردن این مواد مقدار حجم سدیم را کاهش میدهید و هم طعم جدیدی از ماکارونی را امتحان میکنید

 

بنابراین رعایت نکته های مهم آشپزی میتواند برای همه ما مفید باشد زیرا با رعایت کردن نکته های بسیار کوچک میتوایند تحولات زیادی به غذاهایمان بدهیم.

 

منبع : http://www.4coffee.ir

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.