طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی با دستورالعمل خانگی

0

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی که این دستورالعمل کاملا خانگی میباشد و میتوانید در منزل با رعایت و انجام یکسری نکات این کنسرو را آماده و تهیه نمایید

 

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی با ساتفاده از سه روش امکان پذیر میباشد که در زیر شما را با این سه روش برای تهیه کنسرو آشنا میکنیم . معمولا کنسرو گوجه فرنکی برای فصل زمستان بسیار مناسب میباشد زیرا در فصل زمستان گوجه کمیاب و قیمت آن چندین برابر خواهد شد

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی :

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی با دستورالعمل خانگی

روش اول برای تهیه کنسرو گوجه فرنگی :

در روش اول برای تهیه کنسرو گوجه فرنگی باید از شیشه های نو استفاده کنید تا درب آن کاملا بسته شود و کنسروهایتان کپک نزند و خراب نشوند

 

درون یک قابلمه آب جوش ریخته و شیشه های خالی را همراه با در آنها درون قابلمه می اندازیم و حرارت شعله را زیاد میکنیم و حدود 10 تا 15 دقیقه میگذاریم تا شیشه ها بجوشند

 

پس از جوشاندن شیشه ها آنها را روی یک پارچه تمیز پهن میکنیم تا کاملا خشک شود و رعایت یک نکته ضروریست و اینکه نباید شیشه ها را در جای خنک قرار دهید زیرا سریعا شیشه ها ترک میخورند و میشکنند

 

گوجه فرنگی های شسته شده را به 4 قسمت تقسیم میکنیم و با چاقو برش میدهیم

 

درون یک قابلمه دیگر آب جوش ریخته و روی حرارت میگذاریم و پس از جوش آمدن گوجه های تقسیم شده را داخل آب جوش میریزیم و سعی کنید این کار را کم کم انجام دهید زیرا با پشت سر هم ریختن گوجه ها باعث انباشته شدن آنها خواهید شد

 

بعد از گذشت یک الی دو دقیقه با یک کفگیر گوجه ها را خارج نمایید و بلافاصله داغ داغ آنها را درون شیشه ها میریزیم و با یک قاشق گوجه ها را فشار میدهیم تا کاملا جای خالی درون شیشیه ها پر شود بهتر است برای خوش طعم تر شدن گوجه ها نمک لابه لای گوجه ها پاشیده شود

 

شیشه ها را تا اخر پر میکنیم و یک لایه آخر را با روغن زیتون پرمیکنیم تا ارتباط میان گوجه و هوا را با روغن از بین ببریم

 

در شیشه ها را که هنوز درون آب گرم هستند را خارج میکنیم و درب شیشه ها را میگذاریم

 

علتی که باعث پلمپ شدن درب شیشه ها میشود این است : چون گوجه ها و در شیشه ها داغ میباشد بخودی خود باعث پلمپ شدن شدن شیشه ها خواهد شد

 

شیشه ها را درون هوای خنک میگذاریم تا کاملا خنک شوند سپس میتوانید درون یخچال و یا انباری که کاملا خنک و تاریک باشد نگهداری کنیم

 

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی با دستورالعمل خانگی

روش دوم برای تهیه کنسرو گوجه فرنگی :

گوجه ها را پس از شستن میتوانید خرد کنید و یا بصوزت پوره دربیاورید سپس آنها را درون قابلمه ریخته و روی حرارت با شعله بالا میگذاریم تا کاملا بجوشآید و آب گوجه ها کم شود

 

بهتر است برای هر 5 کیلو گوجه 2 قاشق غذاخوری نمک اضافه نماییم و دوباره مانند روش بالا شیشه و درب شیشه رادرون آب جوش میجوشانیم تا کاملا استرلیزه شود

 

گوجه های داغ را درون شیشه ها میریزیم و با درب داغ شیشه ها را کیپ میکنیم و اجازه خنک شدن به شیشه ها را در دمای خنک اتاق میدهید

روش سوم برای تهیه کنسرو گوجه فرنگی :

برای طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی گوجه ها را پوست بگیرید و ریز ریز خرد کنید و یا میتوانید آنرا کاملا پوره ای کنید گوجه های ریز خرد شده را درون شیشه ها می ریزیم (از قبل شیشه ها را استرلیزه میکنیم) و درب آن را میبندیم و همه شیشه ها را درون یک قابلمه آب جوش میپی=چینیم و باید به این مساله دقت نمایید که باید به اندازه دو بند انگشت روی شیشه ها را آب بگیرد و بگذارید به مدت 20- 15 دقیقه بجوشد

 

قابلمه را روی حرارت برمی داریم و آن ها را برعکس می گذاریم تا  دمای آنها پایین بیاد . موقعی که برعکس گذاشتیم اگر صدای جلز و ولز شنیدید یعنی در شیشه تان سفت نبوده و خراب می شود. پس بهتر است آن شیشه را هر چه زودتر مصرف کنید.

 

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی با دستورالعمل خانگی

نکاتی برای تهیه کنسرو گوجه فرنگی :

اگر دوست داشتید که کنسرو گوجه هایتان مزه سس گوجه بدهد بهتر است که با روش دو و سه استفاده نمایید بهتر است که لابه لای گوجه تان از چند تکه سیر و ریحان تازه استفاده نمایید

 اگر دوست دارید گوجه هایتان طعم تازه گوجه فرنگی را بدهد از روش اول استفاده کنید.

بنابراین شما میتوانید برای تهیه کنسرو گوجه فرنگی از سه روش بالا که برای شما ارائه گردیده است کمک بگیرید.

منبع : http://www.4coffee.ir

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.