خانه » تغذیه و آشپزی » طرز تهیه کوکو بادکوبه ای در فر

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای در فر

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای در فر موضوع این بخش از سایت فورکافی است. کوکو بادکوبه ای یکی از غذاهای اصیل گیلانی است که بسیار هم خوشمزه است. برای تهیه این کوکو شما به سینه مرغ و تخم مرغ نیاز دارید. گیلانی ها این کوکو را برای مراسم مهم و عروسی تهیه می کنند.

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای در فر
طرز تهیه کوکو بادکوبه ای

در این بخش از سایت فورکافی طرز تهیه کوکو بادکوبه ای گیلان را برای شما آماده کرده ایم. امیدواریم از این بخش بهره کافی را ببرید و بتوانید این کوکوی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکو بادکوبه ای :

سینه مرغ ……. ۵۰۰گرم

تخم مرغ ……. ۹ عدد

ماست شیرین …….  ۸۰ گرم

روغن مایع ……. ۷۰ گرم

نمک،فلفل و زردچوبه …….  به میزان لازم

زعفران دم کرده …….  به میزان لازم

سیر تازه …….    ¼ ساقه

زنجبیل …….  به میزان لازم

بکینگ پودر …….  ½ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای در فر

در اولین مرحله برای تهیه کوکو مرغ بادکوبه ای باید مرغ ها را پخته و بعد ریش ریش کنید.

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای

در مرحله بعدی ماست را به سینه مرغ اضاف کنید. حالا مواد را خوب هم بزنید تا ماست به خورد مرغ برود.

اکنون میتوانید زعفران دم کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را هم به مخلوط تان اضافه کرده و همه را خوب هم بزنید.

کوکو بادکوبه ای در فر

طرز تهیه کوکو

در این بخش باید سیر را ساطوری کنید. سپس آن را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به مایه کوکوی بادکوبه ای بیافزایید و باز هم مواد را هم بزنید.

تخم مرغ را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا از یکدست شوند. سپس زنجبیل رنده شده (دلخواه) و بکینگ پودر را هم به تخم مرغ افزوده و با هم مخلوط کنید.

حالا این ترکیب را به مخلوط قبلی اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد کوکو خودشان را بگیرند.

کوکو بادکوبه ای

اگر قصد دارید این کوکو را در فر تهیه کنید باید مواد را داخل تابه پیرکس ریخته و در طبقه وسط فر بگذارید.

البته باید فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. حالا حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا کوکو تان بپزد. در نهایت  گریل فر را روشن کنید تا روی کوکو طلایی شود. فقط مراقب باشید کوکو نسوزد.

نکات طلایی

+ اگر دوست دارید کوکو را سرخ کنید تنها کافیست روغن را در تابه ریخته و وقتی داغ شد مواد کیک را داخل آن بریزید و مانند سایر کوکوها آن را سرخ کنید.

اگر مایع سفت بود میتوانید ۱عدد تخم مرغ اضافه کنید.

برای رنگ دهی بهتر، زعفران ساییده شده را با مقداری یخ مخلوط کنید.

از سیر خشک به مقدار ۲ حبه میتوانید استفاده کنید.

زنجبیل طعم تندی دارد و بسته به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت فورکافی درباره طرز تهیه کوکو بادکوبه ای در فر تقدیم تان کردیم بهره کافی را برده باشید.

این را هم بخوانید : طرز تهیه کبه عربی غذای مشهور لبنانی – عراقی

منبع : http://www.4coffee.ir

(1 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...

همچنین ببینید

سالاد کلم قرمز و گردو

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و گردو خوشمزه

سالاد کلم قرمز و گردو یکی از انواع سالاد است که بسیار خوشمزه بوده و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *