پنج شنبه 3 خرداد 1397
خانه » تغذیه و آشپزی » طرز تهیه بادمجان شکم پر با فر و بدون فر

طرز تهیه بادمجان شکم پر با فر و بدون فر

بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. مواد اصلی این غذا بادمجان و گوشت چرخ کرده است که در کنار آن میتوانید از گوجه، فلفل دلمه ای، گردو، سیر و پیاز و … استفاده کنید. در این بخش طرز تهیه بادمجان شکم پر بدون فر و با فر را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه بادمجان شکم پر
طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم

طرز تهیه بادمجان شکم را در این بخش از سایت فورکافی مطالعه کرده و حتما آن را در منزل تهیه کنید. حتی میتوانید از این غذا برای پذیرایی از مهمان هم استفاده کنید.

مواد لازم برای ۳ نفر

بادمجان : ۵ عدد

پیاز خرد شده : ۳ عدد

سیر : ۳ حبه

گوجه فرنگی متوسط : ۳ عدد

گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم

فلفل دلمه ای بزرگ : ۱ عدد

رب انار : نصف پیمانه

گردو : ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل : به میزان لازم

ادویه کاری وزرد چوبه : به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ کردنی: به میزان لازم

پنیر پیتزا : در صورت تمایل

طرز تهیه بادمجان شکم پر
طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه

در اولین مرحله برای طرز تهیه بادمجان شکم پر ، بادمجان ها را پوست کنده و در ظرف مناسبی بگذارید. حالا مقداری نمک به آن ها افزوده و صبر کنید تا تلخی آن از بین برود. بعد از نیم ساعت آنها را شسته و خشک کنید.

در مرحله بعدی وسط بادمجان ها را یک برش کوچک برای پر شدن مواد بدهید. درون بادمجان ها را با یک قاشق چای خوری خالی کنید. مراقب باشید این کار را با دقت انجام دهید تا بادمجان تان خراب نشود.

در این مرحله مقداری روغن کف تابه ریخته و سمت بیرونی بادمجان ها را خوب سرخ کنید.

در تابه ای دیگر پیاز های خرد شده و سیر رنده شده را با روغن سرخ کنید تا رنگ آن ها طلایی شود . سپس گوشت چرخ کرده را هم به آنها افزوده و کمی تفت دهید. قسمت هایی از بادمجان را که با قاشق در آوردید، به همراه فلفل های دلمه ای خرد شده به گوشت اضافه کنید.

حالا باید گردو را پودر کرده و در کنار نمک و رب انار و فلفل و زرد چوبه و ادویه کاری به تابه اضافه کنید. مواد را خوب تفت داده و با هم مخلوط کنید. و در نهایت گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کرده و به مخلوط تابه اضافه کنید. وقتیکه گوجه فرنگی ها پخته شدند و آب آن ها کم شد تابه را از روی شعله بردارید.

در این قسمت باید بادمجان ها را با موادی که تفت دادید پر کنید.

طرز تهیه بادمجان شکم پر
طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر بدون فر

اگر می خواهید بادمجان شکم پر را با تابه روی گاز درست کنید باید یک تابه مناسب برداشته و بادمجان ها را در درون تابه به صورت مرتب بچینید. حالا مقداری آب درون تابه ریخته و حدود نیم ساعت صبر کنید تا غذای تان بپزد.

طرز تهیه بادمجان شکم پر
طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر

اگر دوست داشتید میتوانید غذایتان را با فر درست کنید. برای اینکار باید روی بادمجان ها کمی پنیر پیتزا بریزید و آن را در فری که از قبل با دمای 180 درجه داغ کردید قرار دهید.

به این ترتیب بادمجان شکم پر شما آماده شد. میتوانید در طرز تهیه بادمجان شکم پر از انواع سبزیجات معطر استفاده کنید. همچنین روی آن را به سلیقه خودتان تزیین کنید. حتی میتوانید در کنار بادمجان از گوجه و کدو هم استفاده کنید و داخل آنها را با مواد پر کنید.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت فورکافی درباره طرز تهیه بادمجان شکم پر تقدیم کردیم بهره کافی را برده باشید.

منبع : http://www.4coffee.ir

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

سالاد کلم قرمز و گردو

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و گردو خوشمزه

سالاد کلم قرمز و گردو یکی از انواع سالاد است که بسیار خوشمزه بوده و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *