خانه » تغذیه و آشپزی » طرز تهیه عدس پلو مرحله به مرحله با تصاویر

طرز تهیه عدس پلو مرحله به مرحله با تصاویر

عدس پلو یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی و جزو گروه پلوهاست. از عدس پلو علاوه بر مصرف شخصی، برای نذری دادن هم بسیار استفاده می شود. برای تهیه عدس پلو شما به برنج و عدس نیاز دارید. البته خیلی ها در آن کشمش و گوشت چرخ کرده هم اضافه می کنند تا مجلسی تر شود. در این بخش یک روش طرز تهیه عدس پلو را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو 

طرز تهیه عدس پلو را در این بخش از سایت فورکافی مطالعه کرده و به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. برای تزیین روی آن میتوانید از کمی پیاز داغ و ته دیگ سیب زمینی استفاده کنید. همچنین کشمش و گوشت چرخ کرده تفت داده شده هم آن را مجلسی تر می کند.

مواد لازم برای پخت عدس پلو

روغن ……….. به میزان لازم

نمک و زردچوبه و فلفل سیاه ……….. به میزان لازم

سیب زمینی متوسط (برای ته دیگ ) ……….. 1 عدد

پیاز متوسط ……….. 1 عدد

عدس پخته شده ……….. 1 و نیم تا 2 پیمانه

برنج ……….. 2 پیمانه

آب ……….. 3 پیمانه

طرز تهیه عدس پلو به روشی متفاوت

در اولین مرحله برای تهیه عدس پلو به روشی تازه، شما باید پیاز را ریز خرد یا رنده کرده و در ماهیتابه آن را با روغن سرخ کنید.

طرز تهیه عدس پلو

بعد از اینکه پیاز طلایی شد، زردچوبه و فلفل سیاه را هم به آن اضافه کنید.

طرز تهیه عدس پلو

عدس را از قبل بخیسانید. بعد از چند ساعت آن را با آب بپزید. حالا عدس پخته شده را هم به پیاز و زردچوبه و فلفل سیاه بیافزایید و تفت دهید.

طرز تهیه عدس پلو

زیر شعله را خاموش کنید.

طرز تهیه عدس پلو

برای تهیه برنج، برنج را هم از دو ساعت قبل با 1 قاشق غذاخوری نمک خیس کنید.

طرز تهیه عدس پلو

حالا برنج را با آب خودش روی شعله بگذارید تا بجوشد، وقتی آب برنج دو سه قاشق باقی ماند مخلوط عدس را هم به برنج بیافزایید.

طرز تهیه عدس پلو

حالا همه مواد را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه عدس پلو

در قابلمه دیگری کمی روغن و زردچوبه بریزید. بعد سیب زمینی های ورقه شده را کف قابلمه برای ته دیگ بریزید.

طرز تهیه عدس پلو

و در این مرحل برنج را داخل قابلمه میریزیم.

طرز تهیه عدس پلو
طرز تهیه عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو

روی قابلمه دم کنی بگذارید تا برنج دم بکشد.

طرز تهیه عدس پلو

حالا عدس پلوی شما آماده است و میتوانید آن را میل کنید.

طرز تهیه عدس پلو

نکات طلایی برای تهیه عدس پلو

– برای روی برنج میتوانید از گوشت چرخ کرده ی سرخ کرده هم استفاده کنید. همچنین میتوانید کمی کشمش را با پیاز تفت داده و روی برنج بریزید.

– اگر برنج ایرانی شما تازه بود مسلماً باید از آب کمتری (2/5-2 ) پیمانه آب استفاده کنید. اما اگر کهنه بود از آب بیشتری(3-3/5 )پیمانه استفاده کنید.

– اگر از برنج ایرانی مرغوب استفاده میکنید آن را آبکش نکنید. چون همه خواص آن می رود.

– شما میتوانید مقدار عدس را به سلیقه خودتان کم تر یا بیشتر کنید.

– برای تزیین روی عدس پلو میتوانید از کمی برنج زعفرانی استفاده کنید.

– خیلی ها برای عدس پلو جدا با گوشت چرخ کرده کوفته قلقلی درست می کنند و در کنار آن میل می کنند.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت فورکافی تقدیم تان کردیم بهره کافی را برده باشید. اگر شما در این زمینه تجربه دیگری دارید لطفا در بخش نظرات بیان کنید.

منبع : http://www.4coffee.ir

(1 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...

همچنین ببینید

سالاد کلم قرمز و گردو

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و گردو خوشمزه

سالاد کلم قرمز و گردو یکی از انواع سالاد است که بسیار خوشمزه بوده و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *